2022-03-22 16:05:49• hírek • Bede Emőke

Házkutatást tart a DNA a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalban

Fotó: Szatmár.ro
Fotó: Szatmár.ro

A Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) nagyváradi irodája bűnügyi nyomozást folytat egy olyan ügyben, melyben az érintettek a gyanú szerint 2020 és 2021 között korrupciós és uniós pénzekkel történő csalással kapcsolatos bűncselekményeket követtek el.

A DNA tájékoztatása szerint március 22-én, kedden a területileg illetékes törvényszék kiadta az erre vonatkozó engedélyt, így az ügyészek házkutatást tartottak egy szatmárnémeti közintézmény székhelyén. A DNA pontosabb tájékoztatást későbbre ígért.


Az Agerpres hírügynökség és a presaSM.ro úgy tudja, hogy a korrupcióellenes ügyészség a szatmári önkormányzat épületében tartott házkutatást. „Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala együttműködik a hatóságokkal és teljeskörű támogatást nyújt a DNA vizsgálatában. A polgármesteri hivatal a folyamatban lévő nyomozás megfelelő lefolytatásához szükséges valamennyi információt a hatóságok rendelkezésére bocsátotta, és minden eszközzel támogatja a hatóságokat a vizsgálat korrekt, átlátható adatokon alapuló lezárásában. A helyzet gyors és korrekt megoldása a polgármesteri hivatal elsőszámú érdeke” – idézte az önkormányzat álláspontját az említett híroldal, mely úgy tudja, a DNA látogatása elsősorban a Kubik megújítási projektjével kapcsolatos.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: